RAAK BETROKKEN

C3 Arnhem is een kerk die gebouwd is op de offers van velen,
niet op de talenten van enkelingen.

Meer dan 100 vrijwilligers zijn betrokken: bij het organiseren van kerkdiensten, events doordeweeks, zendingsreizen naar het buitenland, connectgroepen, en nog veel meer.

Een van onze kernwaarden is dat we één team zijn, met één gezamenlijke visie. Elk team is aan elkaar verbonden. Als team zijn we continu op zoek naar nieuwe teamleden én doen we ons best om huidige teamleden te motiveren en te helpen groeien in hun van God gegeven talenten. Het is ons verlangen dat elk persoon zijn unieke “God droom” vindt en zijn of haar door God gegeven talenten ontplooit in Zijn dienst. Voor iedereen liggen er mogelijkheden, iedereen is nodig.

Persoonlijke groei
In een team van C3 Arnhem ontwikkel je de volgende vaardigheden: teamwork, dienstbaarheid, organiseren, leiding geven, meedenken, en het ontwikkelen van jouw talent.

Je connectgroepleider kan je helpen jouw “God droom” te ontdekken en te zien in welk team jij die droom kan ontwikkelen.

Voorbeelden van vrijwilligerswerk
– Het opbouwen van de zaal voor de kerkdienst
– Werken met kinderen bij C3 Kids
– Koffie zetten en schenken in het C3 Café
– Zingen of een instrument bespelen in de band
– Organiseren van een zendingsreis
– Bedienen van de mengtafel (geluid, licht)
– De preek vertalen van Nederlands naar Engels
– Grafisch ontwerpen
– Fotograferen
– Organiseren van events en trainingen
– En nog veel meer…

Voor verschillende teams en taken zijn bepaalde competenties nodig, maar het belangrijkste is dat jij een plek vindt waar je je thuis voelt en jouw steentje bij kan dragen in Gods huis.

Raak betrokken
Wil jij je inzetten voor het bouwen van de kerk en Gods koninkrijk? Neem contact op met je connectgroepleider of onze vrijwilligers coordinator om te kijken wat jij kan doen.

Foto's