ONZE VERHALEN

KRISTEL VAN DEN BOS

Kristel en haar man Robbert krijgen te maken met miskramen. Hoe gaan zij hier mee om? Na de storm breekt 'een nieuwe dag' voor ze aan. (VIDEO)

JEROEN EN VALERIE PETERS

Sinds wij een woning in Malburgen hadden gekocht, groeide ons verlangen om ook iets in deze wijk te mogen betekenen. Kort nadat wij in C3 Arnhem kwamen, hoorden we pastor Anne vertellen over hoe God hem de wijk Malburgen op het hart had gelegd. Lees meer.

LISANNE EN ELLA SPEKREIJSE

Lisanne werd genezen van chronische migraine en voedsel allergieën. Ook haar dochter kan weer alles eten. Lees hier hun inspirerende verhaal. Lees meer.

LUCINDA TURK

Lucinda groeide op met veel problemen thuis. Ze vond een nieuwe familie in de kerk. Lees meer.

DANIEL EN NIENKE MARIS

Daniël en Nienke komen allebei uit Zeeland. Naar Arnhem verhuizen was wel even wennen, laat staan bij C3 Arnhem binnenlopen. Maar nu zijn ze er niet meer weg te slaan. Lees meer.

WOUTER KOFFEMAN

Wouter werd afgelopen jaar in Moldavië geraakt door de bewogenheid die Pastor Oleg heeft voor weeskinderen. Lees meer.

RUTH DE WAARD

Lees hier hoe Ruth C3 Arnhem leerde kennen en wat deze kerk voor haar betekent. Lees meer.

JAN EN LOUISE DE MOS

Ieder jaar komt deze dag weer terug: de commerciële dag Valentijnsdag. Wat kunnen we leren over de liefde? Laat je inspireren door het verhaal van Jan en Louise. Lees meer.

MARCEL EN ANNEROSE ENDERINK

Aan tafel bij God veranderde het leven van Marcel en Annerose enorm. Eerst was er een leefstijl die vooral gebaseerd was om indruk op anderen te maken. Nu leven ze vanuit Gods liefde. Lees meer.

KERSTIN FRANSEN

"Ik heb niet zo heel bewust stilgestaan bij wat er gebeurde, ik vertrouwde gewoon op God en Hij zorgde voor mij. Hij gaf me niet alleen waar ik om gevraagd had, maar meer dan dat." Lees meer.