ONZE PASTORS

Anne en Jedidja Borkent zijn sinds 2008 de pastors van C3 Arnhem. Hun verlangen is dat zoveel mogelijk mensen Jezus ontmoeten en hun van God gegeven talenten ontdekken. Anne en Jedidja ontmoetten elkaar in 2006. Na anderhalf jaar verkering en verloving trouwden zij in juli 2008 en gingen wonen in Amstelveen, waar ze actief waren bij C3 in Amsterdam. Zij wonen sinds 2011 in Arnhem-Zuid en hebben twee zoons, Noah (2010) en David (2012) en een dochter Eva (2015).

Over Anne
Anne groeide op in Apeldoorn als oudste zoon in een christelijk gezin van vier kinderen. Hij beleefde een doorbraak in zijn relatie met God in Zuid-Afrika in 1999, en liet zich na een Alpha-cursus in 2000 dopen in Amsterdam, waar hij Econometrie studeerde aan de Vrije Universiteit. Van 2002 tot 2006 studeerde Anne bij Hillsong International Leadership College in Sydney (AustraliĆ«) en ontving daar een Advanced Diploma in Ministry & Leadership. Anne raakte betrokken in het leiderschapsteam van C3 Amsterdam vanaf eind 2006. Hij werkte daarnaast voor diverse profit en non-profit instellingen zoals de Vrije Universiteit Amsterdam, KLM Cityhopper en Ahold. Sinds 2013 legt hij zich fulltime toe op het pastorschap van C3 Arnhem. Een paar van zijn hobby’s zijn: fietsen, Roemeens leren, een goede film kijken, en tafelen met vrienden.

Over Jedidja
Jedidja groeide op in Westervoort als oudste dochter in een christelijk gezin van zes kinderen. Zij maakte haar eigen keuze voor Jezus tijdens bijeenkomsten van Soul Survivor. Ze volgde een Discipelschap Training School van Jeugd Met Een Opdracht (YWAM) en was betrokken bij diverse zendingsprojecten in binnen- en buitenland. Toen C3 Arnhem bestond uit 4 mensen in een huiskamer, liep ze voor het eerst binnen, en ze is nooit meer weggegaan. Jedidja is naast moeder en pastor ook actief als psycholoog en heeft sinds kort haar eigen praktijk. Zij houdt van het lezen van een goed boek, en quality uitstapjes met het gezin.

De pastors van Anne & Jedidja zijn Steve & Lizby Warren, de pastors van C3 Church in Amsterdam.