WELKOM IN DE KERK

Welkom bij C3 en leuk dat je ons online komt bezoeken.

C3 Arnhem is een moderne kerk voor alle leeftijden. Je hoort bij ons een boodschap van geloof, hoop en liefde. In de diensten staan een betekenisvolle relatie met God en een gezonde relatie met elkaar centraal. We hopen je een keer te ontmoeten, de koffie staat voor je klaar in ons Welkomstcafé!

Wil je ons verder leren kennen? We helpen je graag op weg in de kerk met onderstaande stappen:

1

Het Welkomstcafé

Na de kerkdienst kun je onder het genot van een echte Nespresso in het Welkomstcafé nagenieten van de dienst en ons team ontmoeten. Deze plek is speciaal ingericht voor jou als je voor de eerste, tweede of derde keer C3 Arnhem bezoekt. Genietend van een goed kopje koffie of thee maak je kennis met onze vriendelijke hosts die jou graag ontmoeten en je verder op weg helpen.

2

Rondje C3

Regelmatig is er direct na de dienst een Welkomstlunch waar je meer te weten krijgt over C3 Arnhem, ontdekt hoe je verder betrokken kan raken in het leven van de kerk en een beter begrip krijgt van onze visie en waarden. Je ontmoet leiders van onze kerk, leert anderen kennen en er is gelegenheid om vragen te stellen.

3

De Connectgroep

De beste manier om mensen te leren kennen en te groeien in je relatie met God en anderen is in een van onze Connectgroepen. Hierdoor doe je niet alleen waardevolle vriendschappen op, maar ontvang je ook een sterke geloofsbasis in je leven als christen. Neem vrijblijvend eens een kijkje bij een van onze groepen en ontwikkel je vriendschappen doordeweeks!

4

Gebedscafé, DNA en meer

“Lees je Bijbel, bid elke dag”. Wij zijn een biddende kerk en willen de kracht van de Bijbel toepassen in ons dagelijks leven. Daarom is er regelmatig "Gebedscafé", dé dinsdagavonddienst van C3 Arnhem, en "DNA", waar Bijbelse ingrediënten voor een succesvol christelijk leven worden onderwezen. Ook hebben we regelmatig conferenties en andere trainingen. Kijk ook eens op www.bijbelkracht.nl voor een inspirerende bijbelblog met kracht voor elke dag.

5

Ons Team

God heeft unieke talenten gegeven aan elk persoon. Daarnaast heeft Hij grotere dromen voor ons dan wij zelf hebben. Het is ons verlangen dat elk persoon zijn unieke “God droom” vindt en zijn of haar door God gegeven talenten ontplooit in Zijn dienst. In C3 Arnhem kun je op een positieve manier met anderen samenwerken in een van de teams die de kerk bouwen en onze stad bereiken. Voor iedereen liggen er mogelijkheden, iedereen is nodig, iedereen kan zichzelf ontwikkelen.