VERDER ZENDING

Met ‘Verder’ gaan we voorbij onze kerkmuren naar de wereld om ons heen. Wij werken samen met meer dan 15 non-profit organisaties in Arnhem, Nederland en het buitenland. Wanneer je geeft aan C3 Arnhem, gaat 10% van elke euro direct naar het ondersteunen van verschillende zendingsinitiatieven. Je kunt je tijd en je talenten ook bij deze projecten inzetten.

Verder Zondag
Op zondag 2 april 2017 presenteren we bestaande en nieuwe zendingsinitiatieven.

Hoe kun je bij ‘Verder’ betrokken raken?

1. Ga verder in gebed 

Gebed zet jou in beweging en opent deuren.

2. Ga verder in je eigen omgeving

Zelf of samen met je connectgroep kun je iets organiseren om iets leuks of praktisch te doen voor de mensen om je heen.  Laat jouw event of idee weten aan een van onze Verder coördinators als je dit breder wil promoten.

3. Ga verder in georganiseerd vrijwilligerswerk

In plaats van het beginnen van onze eigen voedselbank of soepkeuken supporten wij de initiatieven van maatschappelijke partners in Arnhem en verder weg. Kijk onder voor een lijst van partners en initiatieven waarbij jij betrokken kan zijn.

4. Ga verder op een mission trip

Neem contact op met een van onze Verder coördinators voor advies of ondersteuning bij jouw langdurige mission trip of kijk op deze pagina of er binnenkort een korte mission trip gepland staat.

5. Geef gul

10 procent van elke euro gegeven aan C3 Arnhem gaat naar activiteiten buiten C3 Arnhem. Kijk onderaan voor een aantal maatschappelijke initiatieven die we supporten met giften en/of tijd.

Maatschappelijke partners*

Lokaal

Nationaal

Internationaal

*Deze lijst is niet noodzakelijk volledig en wordt continu bijgewerkt. Sommige organisaties worden ondersteund door vrijwilligerswerk door leden van C3 Arnhem, andere organisaties ontvangen óók financiële steun vanuit Verder. Met alle organisaties is een bestaande relatie.

Meer informatie

Wil je tips of heb je vragen? Neem contact op met een van onze Verder coördinators of wijkcoaches voor meer informatie. 

Verder Coördinator buitenland/missions:
Nienke Maris, nienke@c3arnhem.nl

Verder Coördinator Arnhem/Nederland:
Valerie Peters, valerie@c3arnhem.nl

 

Foto's