Doopdienst 27 augustus

Zondag 27 augustus organiseren we weer een doopdienst. Tijdens onze ochtenddienst zal er worden stilgestaan bij het dopen en zal er voor de dopelingen worden gebeden, we zullen in de dienst dopen. De dienst start om 10:30. Iedereen is van harte welkom!

Wil jij je ook laten dopen of wil je meer weten over dopen? Praat erover met je connectgroepleider of spreek iemand van ons team aan na de dienst.

Wil jij je laten dopen of wil je meer informatie over het dopen? Neem contact op met jouw connectgroepleider of stuur een mail met je vraag naar info@c3arnhem.nl

 


 

Bijeenkomsten op zondagochtend zijn modern, met geweldige muziek en relevante inspiratie voor het leven van elke dag. Er is een leuk en actief programma voor kinderen (4 leeftijdsgroepen) en een volledig verzorgde crèche voor baby’s en peuters.

De kerkdienst vindt plaats in de moderne scholengemeenschap aan de Olympus 11 (tegenover de Rijnhal) vanaf 10:30 uur. Vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar en ook na afloop is er een gezellig café. Kom eens kijken voor jezelf!

Zondag 27 augustus 10:30 uur

Adres: Olympus 11, Arnhem-Zuid (Olympus college)

  • Koffie vooraf (vanaf 10:00 uur) en na afloop (12:15 uur)
  • C3 Kids & Crèche tijdens de dienst (0-11 jaar)
  • Onze kerkdiensten zijn grotendeels Nederlandstalig. Er is headset-vertaling beschikbaar voor Engelstaligen.

Route en parkeren met de auto:
A12 afslag 26, Arnhem-Noord, borden richting Centrum/Station en daarna richting Gelredome/Rijnhal (Arnhem-Zuid) volgen.
A50 afslag 20, Arnhem-Centrum, borden richting Centrum/Station en daarna richting Gelredome/Rijnhal (Arnhem-Zuid) volgen.
A325, borden richting Gelredome/Rijnhal volgen.

Gratis parkeren.

Route met het openbaar vervoer:
Diverse bussen en treinen naar Arnhem-Zuid/Rijnhal.
Vul adres “Olympus 11, Arnhem” in op www.9292ov.nl 

Bereken je route met Google Maps: