C3 KIDS

Bij C3 Kids is het ons doel om kinderen te leren hoe zij een relatie kunnen opbouwen met Jezus. Wij willen dat de kinderen God zelf kennen in plaats van dat ze alleen wat dingen over Hem weten. Wij geloven dat kinderen niet alleen de volgende generatie zijn, maar ze zijn de generatie van nu!

 

Hoe werkt het?
Het C3 Kids programma begint gelijk met de dienst om 10.30 uur. Vanaf 10.15 uur staat ons team klaar in de verschillende ruimtes op de eerste verdieping om de kinderen te ontvangen. Iedere groep heeft zijn eigen lokaal, programma en toegewijde team.

 

Little Stars
De Little Stars is de groep voor baby’ s en peuters van 0 t/m 1 jaar. Terwijl jij van de dienst geniet, zorgt ons team voor je kleintje. Wij bieden volledige verzorging, inclusief het (op verzoek) geven van voeding en verschonen van luiers. Om ervoor te zorgen dat iedere ouder geregeld zelf de samenkomsten kan bezoeken, is Little Stars voor en door ouders. Kom je op regelmatige basis bij C3 Arnhem en breng je je kinderen bij Little Stars, dan vinden we het het fijn als je meedraait in het team.

 

Happy Kids
Voor kinderen van 2 tot en met 3 jaar. Elke zondag hebben we een superleuk programma voor de peuters waarbij we lekker spelen, liedjes zingen, verhalen lezen uit de bijbel en samen bidden. Ook hebben we een gezamenlijk kringmoment waarbij we fruit eten en wat lekkers drinken.

 

Kanjer Kids – Voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 van de basisschool

Cool Kids – Voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 van de basisschool

Ook bij de Kanjer Kids en de Cool Kids hebben we een geweldig programma, met veel spel en activiteit. We hebben iedere week een interactief element waarin gave Bijbelverhalen en Bijbelse figuren naar voren komen. Ook knutselen we graag, zingen we en bidden we samen. Met de vele spelletjes zijn er leuke prijzen om te winnen en er is zelfs indoor voetbal.

 

We zouden het erg leuk vinden als je komt en vraag je vriendjes van school gezellig mee!
Heb je vragen over ons Kids programma? Stuur gerust een mail naar info@c3kids.nl

Lees hier informatie over de C3 Kids vrijwilligers Gedragscode.

Foto's