JONGEREN

Young & Free en Collective zijn de jongeren van C3 Arnhem en is voor iedereen tussen de 12 en 30 jaar oud. Doordeweeks komen we samen in connectgroepen en hebben we socials. Elke laatste zondag van de maand zijn er Collective Nights en Y&F Nights waar we samen komen om te contacten, met Worship, gebed en een #mystory van een van de jongeren.

 

Young & Free
Young & Free is iedereen van 12 – 16 jaar. Elke maand organiseert Young & Free een avond vol fun, #mystory en inspiratieworship, speciaal voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Een avond om je vrienden mee naartoe te nemen!

Tijdens schoolvakanties zoeken we elkaar op en organiseren we een awesome WinterWeekend en Summercamp waar we een paar dagen met elkaar op kamp gaan en meer leren over God met gastsprekers en worship, strijden bij de Tribal Wars en chillen bij de vuurkorf.

Op zondag zitten we samen op de tweede rij in de dienst, come join us! Na de dienst komen we regelmatig samen voor een potje basketball of voetbal op het pleintje voor Olympus. We ontmoeten je graag om eens kennis te maken.

 

Cøllective
Cøllective zijn jong volwassenen van 17 – 30 jaar, studenten, jonge creatievelingen en young professionals. Elke maand organiseert CØLLECTIVE een avond vol worship, inspiratie en fun, speciaal voor studenten en young professionals tussen de 17 en 30 jaar. Ontmoet elkaar bij de preparty en klets nog even na onder het genot van een lekker hapje en drankje bij de afterparty. Een avond om je vrienden mee naartoe te nemen!

 

Jeugd en jong volwassenen connectgroepen.
Jeugdleiders: Maarten en Naomi Rozeboom
Jongeren: Gert en Marijke van der Kolk
Meiden: Reena Tangco en Suzanne Bennik
Jongens: Jasper en Sander Twilt

 

Meer informatie?
Check ons op Facebook of mail naar c3jeugd@c3arnhem.nl

 

Foto's