DNA & COLLEGE

Er is altijd meer te ontdekken, altijd meer te leren over wie God is en hoe groot zijn goedheid is. Daarom is er C3 Arnhem College. Met diverse praktische opleidingen, cursussen en trainingen die jou helpen om te groeien in geloof, je relatie met God en de ontwikkeling van je talent.

 

DNA cursus

DNA is een eigen ontwikkelde cursus van C3 Arnhem, die bestaat uit twee delen van elk vijf avonden. Met DNA leg je een stevig fundament voor je leven en ontdek je wie je bent in Jezus Christus en wat God voor jou heeft gedaan. Bovendien helpt het je om je thuis te voelen binnen C3 Arnhem en te begrijpen waar we voor staan. Ben je geïnteresseerd? Klik op ‘Meer info’ voor locaties, startdata, tijden en aanmelding. Deelname is gratis.

 

DNA 1

In DNA 1 behandelen we krachtige elementen van het geloof. We hebben ontdekt dat veel mensen, zelfs als ze al jaren naar de kerk gaan, een nieuwe openbaring krijgen over wie ze zijn in Jezus Christus en een nieuwe, frisse visie over onderwerpen zoals de kracht van aanbidding, Gods stem verstaan, je geloof toepassen in uitdagende situaties, religie vs. relatie en spreken in andere talen. Een krachtige cursus waar we heel veel positieve reacties op krijgen. Meer info.

 

DNA 2

Bij DNA 2 gaan we een stuk dieper dan bij DNA 1. Deze cursus bevat vooral veel praktische oefening waardoor je o.a. leert: hoe versta ik Gods stem, hoe overwin ik tegenslagen, hoe ontvang ik openbaring uit Gods Woord, hoe groei ik als leider en teambouwer in Gods huis, en nog veel meer. DNA 2 kun je volgen als je DNA 1 hebt afgerond. Meer info.

 

Internship programma

C3 Arnhem biedt internplekken aan voor jonge mensen die een hart hebben voor het bouwen van de kerk en daarin willen investeren. Ben jij zo iemand? Dan is dit mogelijk een ideale plek voor jou. Als intern bij C3 Arnhem bouw je een jaar parttime mee aan C3. Je zal zowel praktisch als geestelijk groeien, maar je leert ook skills over hoe je een kerk bouwt.

  • Groei van je talenten door middel van een praktische internship binnen C3 Arnhem.
  • Groei in je geestelijke leven en vernieuw je denken door middel van het onderwijs dat je volgt.
  • Door je actieve betrokkenheid word je ondergedompeld in de cultuur, visie en waarden van C3 Arnhem.

Internships beginnen op twee momenten: half januari en half september. Meer info.