LISANNE EN ELLA SPEKREIJSE

Ik had mijn hele leven al last van hoofdpijnen en later, toen ik ongeveer begin 20 was, kwamen daar migraine aanvallen bij. Ik kreeg daar wel medicijnen voor maar die hielpen amper. Via een medisch centrum ben ik er uiteindelijk in begin 2011 achter gekomen dat ik voedsel allergieën had, namelijk een koemelk allergie en een tarweallergie. Ik mocht niks meer eten waar dat inzat en langzaam aan ging het beter. De hoofdpijnen werden aanzienlijk minder. Maar na ongeveer een klein jaar begon ik behoorlijk te balen van het feit dat ik nooit ‘normaal’ kon mee eten. Ik wilde gewoon alles kunnen eten zoals ieder ander zonder ziek te worden. Want er hoefde maar ergens een klein beetje tarwe of koemelk in te zitten en ik kreeg hoofdpijn en soms zelfs migraine.

Op 3 februari 2012 kwam voor mij een doorbraak. Ik had al een tijdje het gevoel dat God iets tegen mij wilde zeggen. Ik had die dag heel sterk het gevoel dat ik me eens moest gaan verdiepen in genezing. Dus op 3 februari 2012 ging ik s’ avonds met mijn bijbel en mijn laptop zitten, op zoek naar wat God te zeggen heeft over genezing. Ik vond een Bijbelstudie over genezing van een Nederlandse voorganger uit een pinkstergemeente op het internet. En alles wat hij erover vertelde was nieuw voor mij. De Bijbelteksten die hij aanhaalde raakte mijn hart enorm en ik wist: dit is het! Dit moest zijn wat God mij wilde laten zien. En ineens begreep ik dat God mij helemaal niet ziek wilde hebben en dat God mij ook niet ziek had gemaakt. Ziekte komt niet van God. Ziekte komt van de duivel. Dat sloeg in als een bom. Ik had het nog nooit zo bekeken, had mijn ziek zijn altijd maar voor lief genomen. Het hoorde bij mij.

In de Bijbelstudie sprak de voorganger over een soort gebed waarin je je ziekte moest wegsturen in Jezus naam. Bang, vol twijfel maar toch ook vol hoop en geloof bad ik en stuurde mijn allergieën weg in Jezus naam. En ik geloofde dat ik genezen was. De volgende dag zette ik een stap in geloof door ook actie te ondernemen en ik ging weer alles eten wat ik eigenlijk niet mocht hebben. Dat was heel moeilijk maar stapje voor stapje ging ik dingen eten en ik had nergens last van. En vanaf die dag heb ik weer alles gegeten zonder ooit nog één keer ziek te zijn geweest door tarwe of koemelk. Ik kan weer alles eten! Wat een zegen!

Op diezelfde avond van 3 februari 2012 heb ik ook gebeden voor mijn dochter Ella die ook koemelk en tarweallergie had waardoor ze al sinds haar geboorte erge eczeem had. En ook zij is genezen en heeft sindsdien alles gegeten wat ze wil en haar eczeem is volledig verdwenen. Ook mijn andere dochter Esmee, had een soort van eczeem op haar beide handjes die sindsdien verdwenen is.

Ik kan alleen maar zeggen, God geneest, ook vandaag nog! Halleluja!